“Demi sesungguhnya, adalah pada diri Rasulullah itu contoh ikutan yang baik bagi kamu, iaitu bagi mereka yang sentiasa mengharapkan (keredhaan) Allah dan (balasan baik) di hari akhirat, serta ia pula menyebut dan mengingati Allah sebanyak-banyaknya (sama ada di waktu susah mahu pun senang).” (Surah al-Ahzaab, 33: 21)

Friday, July 23, 2010

RTE Genius KId - Formula untuk anak anda

REVOLUSI TEKNOLOGI ENERGI

“Masalah dengan anak-anak, anak-anak kurang cemerlang dalam akademik, dulu cemerlang sekarang semakin jatuh, anak-anak lembab dan perlahan dalam melakukan apa-apa kerja @ dalam pembelajaran, anak-anak terlampau aktif @ hyperaktif, anak-anak tiada selera makan, sering demam, batuk dan selsema, dan walau apa pun masalahnya...”

ANAK – ANAK KITA ADALAH ANUGERAH YANG SANGAT TIDAK TERNILAI

PERSOALANNYA:-
• SANGGUPKAH KITA MEMBIARKAN ANAK-ANAK KITA KETINGGALAN DALAM PEMBELAJARAN & AKADEMIK DI SEKOLAH MAHUPUN UNIVERSITY?
• SANGGUPKAH KITA MEMBIARKAN ANAK KITA YANG DULUNYA CEMERLANG, AKHIRNYA PERLAHAN-LAHAN MENURUN PRESTASINYA?
• SANGGUPKAH KITA MEMBIARKAN ANAK-ANAK KITA MEMAKAN UBAT- UBAT YANG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA & DADAH SEMATA-MATA MEREKA DEMAM, BATUK, SELSEMA @ APA JUA SAKIT?

ADAKAH ANDA INGINKAN YANG TERBAIK UNTUK ANAK ANDA?
DENGAN KOS YANG PASTINYA MURAH, SAYA PASTI ADA JAWAPANNYA BERDASARKAN KAEDAH ‘REVOLUSI TEKNOLOGI ENERGI’


TESTIMONI ;-


• “Saya mempunyai 4 orang anak dan semuanya menunjukkan peningkatan. Mereka sentiasa mendapat 80% ke atas di dalam peperiksaan untuk semua kertas setelah makan formula RTE. Dan seorang anak saya sekarang berada di UITM shah alam”
-En. Zamri,39, shah alam.


• “Dulu anak saya yang berumur 1tahun 5bulan sering sakit seperti demam dan selsema, tapi setelah menjalani terapi RTE, ternyata sungguh berkesan tanpa perlu memakan ubat hospital yang nyata mengandungi bahan kimia dan dadah.”
-Pn. Roziana,26, sg.buluh.


• “Anak saya dahulu adalah seorang yang pendiam,tiada selera makan, takut melakukan apa-apa sahaja dan perlu di ajar banyak kali untuk melakukan seseatu. Alhamdulillah, sekarang anak saya sudah berselera untuk makan, ceria, berani mencuba sesuatu yang baru dan mudah belajar setelah mengamalkan formula RTE..”
-Pn. Siti & En. Karim, ipoh.

SILA TUNJUKKAN BAGAIMANA SAYA BOLEH MEMBANTU ANDA?

• BAGAIMANA KALAU KOS KONSULTASI SAYA PULANGKAN KEMBALI KEPADA ANDA DEMI MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA YANG MURNI ITU?...
• PASTIKAN YANG TERBAIK UNTUK ANAK ANDA!
SEBELUM TERLAMBAT, HUBUNGI SAYA SEGERA

No comments:

Post a Comment